fbpx
2022-06-26T00:00:00+02:00
Bezig met het laden van Evenementen
Deze evenement zijn geslaagd.

Leer Niet Om Te Gaan Met Stress,
Maak Er Definitief Komaf Mee!

Ik leer je een ontstresstool aan waarmee je in minder dan 5 minuten definitief komaf leert maken met interne stresstriggers waardoor je jouw hele verdere leven met veel meer vreugde en energie tegemoet kan gaan!

Deze workshop is voor jou als je:

 • Niet wil leren leven met stress;
 • Al heel wat inspanningen geleverd hebt om met stress leren om te gaan, maar nog steeds geen goede oplossing vond om er ook effectief vanaf te geraken;
 • Leider wil worden van jouw leven/business met een korte ‘ei’;
 • Het beu bent om geparalyseerd te worden door stress, of komaf wil maken met vecht- of vluchtreacties (emotioneel eten, allerhande verslavingen,…) die door stress geactiveerd worden;
 • Meer oplossingsgericht en creatief wil handelen;
 • Meteen uit jouw sloffen schiet als iemand iets doet wat je niet zint;
 • Heel wat stress merkt in relaties thuis, in jouw omgeving, in jouw onderneming, op jouw werk;
 • Vaak lichamelijke klachten hebt: hoofdpijn, spierpijn, allergieën, spijsverteringsproblemen, aanslepende verkoudheid,…  kortom je voelt je over het algemeen niet zo fit meer en creëert tal van ziektebeelden;
 • Moeite hebt om je te concentreren;
 • Vaak moe bent en tekort hebt aan energie;
 • Terug een energiek en vitaal gevoel wil;
 • Gedachten continu in cirkels draaien en piekert;
 • Jouw volledige potentieel ter beschikking wenst waardoor je sneller realiseert wat je wil bereiken;
 • Op ieder moment snel weer verder wil in plaats van ganse dag gebukt te lopen onder negativiteit, stress, een lastig gevoel of pijnlijke emotie;
 • Beter wil slapen;
 • Je stresstriggers wil verwijderen van trauma, rouw, controleverlies uit een lastig verleden zonder door een tunnel van pijn en verdriet te gaan.`

Kortom als je een diepgaande methode wenst die je zelf kan toepassen op ieder moment als je er nood aan hebt!

Tijdens deze workshop leer ik jou een gouden tool aan om definitief, snel en blijvend komaf te maken met stresstriggers in minder dan 5 minuten.

Mentale, fysieke en emotionele problemen zullen stelselmatig verminderen naarmate je het toepast, het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd, je zal opnieuw genieten van innerlijke rust en stralen van binnenuit.

Jouw leven en business verloopt veel aangenamer zodra je deze tool in de vingers hebt, gegarandeerd!

DEELNEMEN
 • Workshop 3u
 • Ontstresstool in jouw pocket
 • Maak definitief komaf met stresstriggers
 • In minder dan 5 minuten
 • Altijd en overal toepasbaar
 • Verandering tot op celniveau
 • Snel, blijvend en diepgaand resultaat

Wat de ontstressworkshop inhoudt, kom je hier te weten:

Voor wie?

Leer Niet Omgaan Met Stress,
Leg Je Er Niet Bij Neer!
STOP De Stresstriggers,
STOP De Lichamelijke Klachten,
STOP Het Gepieker! 

Mensen die willen komaf maken met:

 • Stress

 • Angst

 • Trauma

 • Lichamelijke klachten

 • Onverwerkte emoties

 • Verdriet

Welke resultaten mag je verwachten?

Recente onderzoeken tonen aan dat veel problemen en lichamelijke klachten worden veroorzaakt door stress.

Maar hoe doe je er iets aan?

Veel technieken zijn tijdrovend of helpen maar voor een korte tijd. Ze leren je omgaan met stress of trachten je hoofd even leeg te maken. Echter als je terug in een gelijkaardige stressvolle situatie terecht komt, merk je meteen weer dat de stress helemaal de bovenhand neemt of dat de emotionele lading er niet af is.

Met de ontstresstool van Live The Connection ‘Het ABC van ontstressen’ is dat anders!

Je gaat aan de slag met de oorzaak van het probleem en haalt er onmiddellijk alle stresstriggers definitief af (zelfs als je je niet eens bewust bent waar de stress op een bepaald moment vandaan komt, kan je het toepassen).

Deze tool is zowel toepasbaar op stressvolle situaties en angsten uit het verleden, alsook voor toekomstige gebeurtenissen of ervaringen in het NU.

In plaats van een ganse dag gebukt te lopen onder mentale, fysieke of emotionele stress, zal je meteen merken dat er verlichting komt na het toepassen van deze tool én dat na amper een vijftal minuten.
 
Je leert een tool waarmee je onmiddellijk alle stresstriggers van een welbepaalde stressvolle situatie kan verwijderen. Je bundelt deze tot een neutrale herinnering waardoor de alarmcode van deze stresstriggers volledig verdwijnt en jouw lichaam en geest meteen rust ervaart.

In tegenstelling tot vele andere methodes, zal je veel meer interne rust blijvend ervaren, zelfs als je opnieuw in een gelijkaardige stressvolle situatie zou terecht komen.

Je wordt veel oplossingsgerichter, creatiever, voelt je beter in jouw vel en je zal meer in staat zijn om jouw volledige potentieel te benutten op een positieve renderende manier.

Testimonials

Deelnemers aan de ontstressworkshop bereikten prachtige resultaten door zelf aan de slag te gaan met de aangeleerde methodiek:

“Een eenvoudige en zeer efficiënte methode”

“Een tool voor het leven”

“Een eye-opener!”

“Wonderlijk en toch wetenschappelijk gestaafd”

“Zeer leerrijk, niet zweverig, concreet en praktisch”

“Prachtig hoeveel kennis samenkomt in deze ‘eenvoudige’ manier van ontstressen”

“Een openbaring”

“Een mooi stuk gereedschap voor dagelijks gebruik en altijd toepasbaar”

“Buitengewoon interessant”

“Levensnoodzakelijk”

“Verrassend en snel resultaat”

“Enige tijd geleden nam ik deel aan een ontstressworkshop bij Leen. Ik weet dat ik niet van de makkelijkste bezoekers was omdat ik er nogal sceptisch tegenover stond.

Tot wanneer ik een moeilijk moment had en nieuwsgierigheid de kop opstak.

Leen gaf de nodige wetenschappelijke uitleg en demonstratie van de ontstresstool. Nadien was het aan ons om dit te ervaren en uit te proberen, bij problemen werden we bijgestuurd.

Na de ervaring was ik niet meer zo sceptisch want het bracht me instant innerlijke rust. Het is bovendien een techniek die makkelijk aan te leren is én ook makkelijk overal te gebruiken, zelfs zonder dat weinig of geen mensen het merken. 

Door mijn job sta ik elke dag in stress.

Ik kan je garanderen, eens je het gevoel van de ontstresstool hebt meegemaakt, zal je het nadien telkens toepassen zodra je je ook maar iets gestresst voelt of slecht in jouw vel voelt.

Ik ben vooral benieuwd naar meer nu ik de impact ervan ervaren heb. Getriggerd om steeds verder zoeken naar mijn innerlijke kracht die ik van binnenuit kan laten stralen!

Ik kan enkel uit ervaring deze ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik kan je verzekeren, hoe sceptischer je komt, hoe meer je verrast zal zijn!

Graag had ik langs deze weg Leen willen danken dat zij mij haar praktijk heeft leren kennen alsook mijn innerlijk gevoel terug heeft laten verkennen!
Een dikke dankjewel!!”

Lees meer testimonials

Mijn verhaal

Vroeger was ik een interne stresskip, ik had dagelijks last van mijn ‘zwarte bol’ ter hoogte van mijn zonnevlecht die continu een slecht gevoel gaf van druk op mijn maag, prikkelbare darmen,…
 
Tal van zaken ondernomen, maar niks hielp tot ik in een burnout terecht kwam.
Was ik me echt bewust van deze stress?
Nee, dat niet, maar toch was dat sluimerend gevoel continu aanwezig waardoor mijn lichaam blijkbaar helemaal verzwakte.

Na het zoeken naar allerhande oplossingen kwam ik terecht bij een diepere laag van mezelf, mijn onderbewustzijn waar heel wat zaken opgeslagen liggen, mijn automatismen. Ik kwam te weten dat deze voor 95% verantwoordelijk is voor mijn gedrag en hoe ik mij voel.

Toen ik dit ontdekte gingen deuren wagenwijd voor me open want ik kon nu alles inzetten om te werken op mijn volledige potentieel (zowel op mijn bewust gedrag 5%, als op mijn onderbewust gedrag 95%).

Bij de technieken die ik je doorgeef, gaan we aan de slag met jouw bewustzijn EN onderbewuste, daardoor kan je snel, blijvend en diepgaand verandering creëren en werk je op jouw volle 100% potentieel.

Ik kan je garanderen dat je snel resultaat zal merken als je hiermee aan de slag gaat.

FAQ

Werkt dit ook voor mij?2021-04-30T19:58:58+02:00

Vaak hoor ik mensen zeggen,
“Je moet daar toch in geloven? Je moet daar toch echt wel voor openstaan?”

Believe me!

Zelfs de meest rationele en sceptische mensen heb ik de geneugten van deze ontstresstool al mogen laten ervaren.
Zolang je de ontstresstool helemaal stap per stap uitvoert zoals ik hem jou leer,
zal je merken dat je snel en blijvend diepgaande verandering creëert!

En oefening baart kunst 😉

Hoe vaak moet ik de onstresstool toepassen?2021-04-30T19:52:28+02:00

Om dit toe te lichten, geef ik je graag de vergelijking met een kamer.

Stel je staat in een kamer met een zaklamp op je hoofd.
Als je de zaklamp laat schijnen, belicht je een klein deel van de kamer, dat deel kan je gelijkstellen aan je bewustzijn.
Met je bewustzijn focus je op een welbepaalde stressvolle situatie.
Door hierop te focussen en onderliggend de ontstresstool toe te passen, zullen de geactiveerde alarmsignalen van die stressvolle situatie gebundeld worden tot een neutrale herinnering en definitief weggeschreven worden waardoor de stress onmiddellijk verminderd of zelfs meteen verdwijnt.

Als je met de zaklamp een andere hoek van de kamer belicht, kan het natuurlijk wel zijn dat deze ook weer enkele alarmsignalen tegenkomt die opnieuw moeten ontstresst worden.

Grote verschil is dat in plaats van dat je de ganse dag blijft rondlopen met een ambetant en stresserend gevoel, dat je door het toepassen van de ontstresstool onmiddellijk weer helder en oplossingsgericht verder kan met je dag en je beter voelt in je vel.

Deze tool kan je dus situatie per situatie inzetten.

Hoe vaker je hem doet, hoe beter je je in je vel zal voelen en des te meer jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd zal worden.

Hoe komt dat dit zo snel werkt en dat ik in minder dan 5 minuten van stress afgeraak?2021-04-30T19:31:57+02:00

Tijdens het uitvoeren van de ontstresstool, ga je heel even focussen op jouw stress, door er aan te denken of deze te voelen.
Onderliggend haalt jouw onderbewuste alle stresstriggers die daarbij horen naar boven op razendsnel tempo.
Door daaropvolgend bepaalde instructies te geven aan je onderbewuste, creëer je de veiligheid om hier een neutrale herinnering van te maken,
waardoor de alarmsignalen die verbonden zijn aan deze situatie helemaal verdwijnen en gebundeld worden tot een neutrale herinnering.
Als je nadien terug denkt aan dezelfde stressvolle situatie zal je meteen verschil merken, ofwel voel je je lichamelijk meer ontspannen ofwel kan je er meer van op afstand naar kijken en is de emotionele beladenheid ervan verdwenen.

Wanneer weet ik dat dit echt iets voor mij is?2021-04-30T19:29:22+02:00

Als je op ieder moment van de dag snel weer verder wil kunnen;
Je jezelf niet meer wil verliezen in stress, maar je energiek en vitaal wil voelen;
Je wil stoppen met piekeren en beter wil slapen;
Je een diepgaande zelfcoachingstechniek voor altijd in je rugzak wil hebben zitten;
Je geen slachtoffer meer wil zijn van de omstandigheden maar zelf verantwoordelijkheid wenst te nemen;
Je klaar bent om voor verandering te gaan!

Waarom werken andere methodes die ik al ondernomen heb veel minder effectief?2021-04-30T19:18:58+02:00

Sommige methodes en technieken kunnen goed werken als je brein verbonden is en optimaal functioneert.
Met name als je volledig ontspannen bent en dit ook intern voelt.
Wanneer je brein echter in stress is, bijvoorbeeld doordat je getriggerd raakt, is het heel anders.
Dit komt omdat je als je brein in stress is, terugvalt op onderbewuste overlevingstechnieken waardoor je niet meer oplossingsgericht en creatief kan denken.
Dan heb je je volledige potentieel niet ter beschikking.
Daardoor werken de methodes die je al geleerd hebt, veel minder effectief.

Praktische details

Tijdens deze workshop leer je:

Stress in het brein:

 • Wat stress is:
  dit omvat niet alleen ‘bewuste’ stress maar ook stress die je onbewust helemaal uitputten: piekeren, vervelende herinneringen, lichamelijke klachten;
 • Jouw stressgedrag leren (h)erkennen
  (is handig nu je ook weet hoe je er definitief komaf mee kan maken);
 • Hoe de hersenen normaal samenwerken zonder stress (verbonden brein);
 • Wat er in jouw hersenen en lichaam gebeurt wanneer triggers jou in stressmodus brengen;
 • De eigenschappen, werking en impact van het bewustzijn en onderbewuste bij stress en in ‘verbonden brein’;
 • De stresstriggers in jouw brein definitief opheffen.

Praktijk: ‘Het ABC van ontstressen’

 • Aanleren van de tool die je nadien met gemak zelf kan toepassen om definitief stress te schrappen, jouw EHBO tool:
  Dit is een heel praktische oefening waarbij je jezelf snel, blijvend en diepgaand ontstresst (gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken);
 • De stress in jouw brein en in jouw lichaam definitief leren opheffen.

De workshop duurt 3u online.

Tarief:

97 EUR

Eerstvolgende data:

 • Zaterdag 27/08/2022: 09u00 – 12u00

Vanaf 3 deelnemers gaat workshop gegarandeerd door.
Indien minder is een verplaatsing naar een latere datum mogelijk.

IK SCHRIJF ME IN

Indien deze data niet lukt voor jou, geef alvast jouw interesse mee dan blijf je verder op de hoogte van toekomstige data.

Go to Top